Sunaţi-ne (+373 22) 52-21-87 şi (+373 68) 35-98-55
Realizarea senzationala sportivelor moldoveni MMA

Realizarea senzationala sportivelor moldoveni. Luptatorii autohtoni au ocupat al treilea loc la Campionatul Europei la lupte mixte MMA,care sa incheiat la Kiev.

Rezultatul dat a surprins si concurentii si expertii. Primele doua locuri au fost ocupate de echipele din Russia si Ucraina.
Sportivii MMA au devenit clientii BOVILINE nu de mult timp. Campionatul Europei a devenit primul turneu international, in care echipa nationala a efectuat in echipamentul de la BOVILINE.
Campionatul a fost organizat de federatia internationala de profil, condusa de legendarul luptător rus Fedor Emelianenko. In total in campionatul « lumii vechi» au participat 150 de sportivi din 26 tari europene.
Tara noastra a fost prezentata de 5 sportivi, din care trei au obtinut medalii. Grigorii Panfilii in categoria de greutate de 77 kg. a ocupat locul al doilea. Cite o medalie de bronz au obtinut Eugen Tcaci (categoria 70 kg.) si Victor Bargan (categoria 95 kg.)
-« Noi consideram rezultatul dat ca unul istoric. Inca o data Moldova a dovedit ca are sportivi excelenti,capabili sa o glorificheze la un nivel mondial »,- a spus antrenorul echipei nationale MMA Ion Gheorghiu.
Dupa intoarcera din Kiev, sportivii moldoveni au inceput pregatirile la Campionatul Mondial la MMA, care va avea loc in octombrie La Sankt-Petersburg.









nou popular



Clienţi